Български click here for live chat!

За ДРС - Травел

Кои сме ние?
ДРС - Травел ЕООД работи в 2 основни направления:

1. Туроператор с лиценз № РК-01-6463 и туристическа агенция с лиценз номер РКК-01-6208 предлагаща хотелско настаняване чрез резервационните системи www.hotels-online.bg и www.promo-hoteli.com ;

2. УЕБ рекламна агенция стопанисваща няколко туристически портала - www.rezervaciq.com, www.hoteli-bg.org, www.hotelite.v.bg, www.turizmo.eu, www.travel-forum.bg и др.

Фирмата е създадена през 2005 г. и има 2 офиса в страната - в Пловдив и Силистра.

За системата Hotels-online.bg:
Наш най - важен приоритет е предлагането на цени по - изгодни от тези които ще намерите на рецепция на хотела и максимално бързото обслужване на клиента.
Сайтът www.hotels-online.bg е собственост на ДРС - Травел ЕООД. Фирмата притежава лиценз за туристическа агенция и за туроператор е оторизирана да предлага настаняване в български хотели. Сигурността на вашата резервация е гарантирана и от сключена застраховка 'Отговорност на Туроператора' с ЗАД "Армеец", гр.София, ул. "Ст. Караджа" 2. Сертификатът към застрахователната полица е с номер 09 550 1315 0000 102286 /17.08.2009г.. Целта на проекта е предлагането е създаването на резервационна система в която всеки потребител може да избере хотела или пакета, който най- добре приляга на неговите потребности, да го резервира и да плати резервацията си онлайн. Системата се стреми към качествено персонализирано обслужване, като стремежа ни е да предложим най - ниските цени на пазара и да сахраним най важния ресурс на клиентите си - ВРЕМЕТО.

Начин на работа с www.hotels-online.bg:
С цел оптимизация на времето и персонализиране на контактите ние предлагаме следния начин на работа:

1. Приема се вашата резервация или заявка за резервация чрез интернет системата, телефон или мейл.

2. Отговаря се на заявките Ви и се проверява за наличността на хотела за желания от вас период и се правят алтернативни предложения ако няма места .

3. След заплащането на сумата (или капарото) ви издаваме настанителен документ - Ваучер. Пращаме ваучера на вашият мейл адрес.

4. С разпечатания ваучер Вие се настанявате в хотела.

Населено място
Дата на пристигане
Брой нощувки
Дата на тръгване
Име на Хотел
Тип Промоция
Разширено Търсене
© 2009 DRS Travel ltd. - All Rights Reserved