Български click here for live chat!
В момента не можем да Ви предложим настаняване и актуални цени за този хотел.

Моля огледайте алтернативите му, може да се окаже, че някоя от тях е точно за вас!
N/A Обща оценка коментари:N/A
Хотел Къщата с чадърите КостенковциХотел Къщата с чадърите КостенковциХотел Къщата с чадърите КостенковциХотел Къщата с чадърите КостенковциХотел Къщата с чадърите КостенковциХотел Къщата с чадърите КостенковциХотел Къщата с чадърите КостенковциХотел Къщата с чадърите КостенковциХотел Къщата с чадърите КостенковциХотел Къщата с чадърите Костенковци
Описание на Хотел Къщата с чадърите Костенковци

МестоположениеРазположена е в китното балканско селце Костенковци, в един от най-красивите български райони – в предпланината на Габрово и Дряново, сгушено между Соколския, Дряновския и Келифарския манастир. Къщата с чадърите е част от Комплекса за селски туризъм “Иманярите”.

СтаиОще щом прекрачите прага на къщата попадате в неповторимата атмосфера на възрожденския български бит и сякаш през вековете до Вас достига усещането за уют и сигурност. Медните съдове, шарените черги, глинените съдове, старинните долапи, топлината на камината или “кюмбето” откриват пред Вас един приказен свят, който умело е съчетан със съвременните удобства и лукс. На разположение на гостите на къщата са 3 апартамента, които позволяват настаняването на общо 16 души. Стаите са обзаведени в стар, традиционен възрожденски стил – така както са живяли нашите деди, но всъщото време не са забравени днешните удобства и нужди – луксозна баня, сателитна телевизия, стереоуредба.

Барове и ресторантиМожете да се насладите на невероятния вкус на местните гозби, които предлага механа “Жълтицата “, също част от комплекс “Иманярите” в Костенковци. Тя се намира в начало на селцето. В автентичната атмосфера на маханата – шарени покривки, старинна посуда или сядайки отвън – край двете барбекюта, можете да опитате ястия приготвени от екологично чисти продукти, произведени в личната ферма на собственика. Балканският мед и чистото домашно кисело мляко се предлагат на всеки гост.

Хотелски услугиЗа всички гости на къщата се предлагат незабравими развлечения:
- разходка с каруца
- разглеждане на близките забележителности – местността “Чомаците”, Скалните извори, Стражевата римска крепост
- организиране на пикници в околността
- конна езда по манеж или по екопътека с придружител
- дегустация на: домашно овче и козе сирене, селекции от вина и ракии от колекцията на собственика
- бране на сезонни билки
- поход по екопътеки за баране на гъби

Анулационна ПолитикаАнулации без неустойка се правят до 2 дни преди датата на настаняване. След този срок се дължи неустойка в размер на 1 нощувка на съответната база.

Екстри за Хотел Къщата с чадърите Костенковци
  • Основен ресторант
  • Външен басейн
  • Целогодишен хотел
  • Паркинг

Още хотели в Костенковци

Населено място
Дата на пристигане
Брой нощувки
Дата на тръгване
Име на Хотел
Тип Промоция
Разширено Търсене
© 2009 DRS Travel ltd. - All Rights Reserved