Български click here for live chat!
В момента не можем да Ви предложим настаняване и актуални цени за този хотел.

Моля огледайте алтернативите му, може да се окаже, че някоя от тях е точно за вас!
N/A Обща оценка коментари:N/A
Хотел Иманярската къща КостенковциХотел Иманярската къща КостенковциХотел Иманярската къща КостенковциХотел Иманярската къща КостенковциХотел Иманярската къща КостенковциХотел Иманярската къща КостенковциХотел Иманярската къща КостенковциХотел Иманярската къща КостенковциХотел Иманярската къща КостенковциХотел Иманярската къща Костенковци
Описание на Хотел Иманярската къща Костенковци

МестоположениеИманярската къща е част от Комплекса за селски туризъм “Иманярите” в живописното Старопланинско селце Костенковци. Тя носи духа на Възрожденската епоха и пресъздава типичният селски бит със своята простота и в същото време съвършенство. Интериорът в къщата е съобразен с вкуса на стопанина и същевременно създава удобство за всеки един посетител.

СтаиИманярската къща разполага с 2 апартамента, всеки с отделен санитарен възел. От двора се открива панорама към всички върхове на Стара планина. Дуварите са автентични, покривът е покрит с каменни плочи. Впечатляваща е огромната делва, чиято възраст е 2000 години. Катинарите по обкованите дървени врати са на повече от 200 години. Долапи, дървени дикани, автентични камини и ръчно тъкани черги придават битов уют на апартаментите. Всяка вещ в “Иманярската къща” е с антикварна стойност. Във всяка стая има телевизор със сателитна телевизия, стереоуредба, луксозна баня.

Барове и ресторантиОтсядайки в къщата, имате уникалната възможност да опитате от местните специалитети, направени от екологично чисти продукти, които Ви предлага механа “Жълтицата”, намираща се на входа на селото – също част от комплекс “Иманярите”. Можете да си поръчате ястия от механата, които да похапнете в стаята си или в чудесната градина на къщата, цялата потопена в зеленина и изпълнена с аромата на цветя.

Хотелски услугиЗа всички гости на къщата се предлагат незабравими развлечения:
- разходка с каруца
- разглеждане на близките забележителности – местността “Чомаците”, Скалните извори, Стражевата римска крепост
- организиране на пикници в околността
- конна езда по манеж или по екопътека с придружител
- дегустация на: домашно овче и козе сирене, селекции от вина и ракии от колекцията на собственика
- бране на сезонни билки
- поход по екопътеки за баране на гъби

Анулационна ПолитикаАнулации без неустойка се правят до 2 дни преди датата на настаняване. След този срок се дължи неустойка в размер на 1 нощувка на съответната база.

Екстри за Хотел Иманярската къща Костенковци
  • Основен ресторант
  • Външен басейн
  • Целогодишен хотел
  • Паркинг

Още хотели в Костенковци

Населено място
Дата на пристигане
Брой нощувки
Дата на тръгване
Име на Хотел
Тип Промоция
Разширено Търсене
© 2009 DRS Travel ltd. - All Rights Reserved