Български click here for live chat!
В момента не можем да Ви предложим настаняване и актуални цени за този хотел.

Моля огледайте алтернативите му, може да се окаже, че някоя от тях е точно за вас!
N/A Обща оценка коментари:N/A
Хотел Плиска СофияХотел Плиска СофияХотел Плиска СофияХотел Плиска СофияХотел Плиска СофияХотел Плиска СофияХотел Плиска СофияХотел Плиска София
Описание на Хотел Плиска София

Местоположение на Хотел ПлискаХотел Плиска се намира на 10 минути от Бизнес Парк София, Интер Експо центъра, Аерогара София и центъра на града, и на 20 минути от Централна гара.

Настаняване в Хотел ПлискаПредлага настаняване в 42 единични стаи, 115 двойни и 13 апартамента. Всички помещения са модерно оборудвани и разполагат с мини бар, работно бюро, директен телефон, сателитна телевизия, собствен санитарен възел.

Заведения и ресторантиРесторантът на хотела е с капацитет от 200 места и е подходящ за организирането на коктейли и различен вид тържества.

Хотелски услугиНа разположение на гостите са 2 конферентни зали (40 местни), бинго, казино, обмяна на валута, бюро за автобусни билети, фризьорски салон, магазин за сувенири, аптека, бизнес център, платен паркинг.

Анулационна ПолитикаАнулации без неустойка се правят до 2 дни преди датата на настаняване. След този срок се дължи неустойка в размер на 1 нощувка на съответната база.

Екстри за Хотел Плиска София
  • Основен ресторант
  • Асансьор
  • Дневен бар
  • Конферентна зала
  • Целогодишен хотел

Още хотели в София

Населено място
Дата на пристигане
Брой нощувки
Дата на тръгване
Име на Хотел
Тип Промоция
Разширено Търсене
© 2009 DRS Travel ltd. - All Rights Reserved