Български click here for live chat!
В момента не можем да Ви предложим настаняване и актуални цени за този хотел.

Моля огледайте алтернативите му, може да се окаже, че някоя от тях е точно за вас!
N/A Обща оценка коментари:N/A
Хотел Севети Никола СанданскиХотел Севети Никола СанданскиХотел Севети Никола СанданскиХотел Севети Никола СанданскиХотел Севети Никола СанданскиХотел Севети Никола СанданскиХотел Севети Никола СанданскиХотел Севети Никола СанданскиХотел Севети Никола СанданскиХотел Севети Никола Сандански
Описание на Хотел Севети Никола Сандански

Местоположение на Хотел Свети НиколаХотел Свети Никола е разположен в централната част на Сандански, който се намира на 160км южно от София и на 20км от границата с Гърция.

Настаняване в Хотел Свети НиколаХотелът предлага настаняване в 21 единични стандартни стаи, 63 двойни стаи и 7 апартамента. Всички помещения разполагат с хладилник, телефон, телевизор, собствен санитарен възел и климатик. В луксозния апартамент има и джакузи.

Заведения и ресторанти80 местният ресторант на хотела разполага с 50 местна тераса. Тук се предлага традиционна българска кухня и богат асортимент от напитки.
В таверната (250 места) ще откриете интересна музикална програма с бузуки и ще имате възможността да опитате гръцки ястия и чеверме на дървени въглища.
Снек барът е с 80 места и тераса с 120 места. Тук се предлагат различни сладки изкушения, напитки и пици.
Хотелът разполага също и с 60 местен нощен клуб.

Бизнес центърХотел Свети Никола разполага с конферентна зала, което го прави подходящ за провеждане на конферентни, бизнес и фирмени мероприятия.

Спортен центърКомплекса предлага на своите гости: закрит басейн с джакузи, фитнес зала, сауна, парна баня, зала за масаж, солариум.

Хотелски услугиОхраняем 60 местен паркинг с топла връзка към хотела.

Анулационна ПолитикаAнулации без неустойка се правят в срок до 7 дни преди пристигане. След този срок се дължи неустойка в размер на стойността на 1 нощувка на съответната база.

Още хотели в Сандански

Населено място
Дата на пристигане
Брой нощувки
Дата на тръгване
Име на Хотел
Тип Промоция
Разширено Търсене
© 2009 DRS Travel ltd. - All Rights Reserved