Български click here for live chat!
В момента не можем да Ви предложим настаняване и актуални цени за този хотел.

Моля огледайте алтернативите му, може да се окаже, че някоя от тях е точно за вас!
N/A Обща оценка коментари:N/A
Хотел Алафрангите ПловдивХотел Алафрангите ПловдивХотел Алафрангите ПловдивХотел Алафрангите ПловдивХотел Алафрангите ПловдивХотел Алафрангите ПловдивХотел Алафрангите ПловдивХотел Алафрангите ПловдивХотел Алафрангите ПловдивХотел Алафрангите Пловдив
Описание на Хотел Алафрангите Пловдив

Местоположение на Хотел АлафрангитеХотел Алафрангите се намира на тиха уличка в центъра на Архитектурно – историческия резерват Старинен Пловдив.

Настаняване в Хотел АлафрангитеХотелът предлага настаняване в 15 удобно обзаведени стаи, от които 3 единични, 10 двойни и два апартамента, всички с неповторима гледка към стария град.
Стаите в хотела разполагат с телефон, телевизор, мини бар, отопление, безплатен интернет достъп, самостоятелна баня и централна климатизация.
Апартаментите се състоят от спалня, дневна с мека мебел, телефон, телевизор, мини бар, отопление, безплатен интернет достъп, самостоятелна баня и централна климатизация.

Заведения и ресторантиРесторант Алафрангите има 80 местна лятна градина и три зали с интериор във възрожденски стил. Тук ще откриете подбрани специалитети и изискани блюда. Ресторантът е подходящо място за провеждането на мероприятия от различен характер. Тук е едно от малкото места в града, където можете да се насладите на класическа музика на живо през топлите месеци.
Кафе – градината на хотела разполага с 30 места и подходяща както за прекарване на приятна вечер с чаша хубаво вино и приятели, така и за организиране на частни коктейли и фирмени партита.
Хотелът разполага и с елегантен лоби бар.

Хотелски услугиНа разположение на гостите са конферентна зала (40 места), безплатен паркинг, магазин за сувенири.

Анулационна ПолитикаАнулации без неустойка се правят до 3 дни преди датата на настаняване. След този срок се дължи неустойка в размер на 1 нощувка на съответната база.

Екстри за Хотел Алафрангите Пловдив
  • Климатизация в общите помещения
  • Основен ресторант
  • Дневен бар
  • Градина
  • Конферентна зала
  • Целогодишен хотел
  • Паркинг

Още хотели в Пловдив

Населено място
Дата на пристигане
Брой нощувки
Дата на тръгване
Име на Хотел
Тип Промоция
Разширено Търсене
© 2009 DRS Travel ltd. - All Rights Reserved