Български click here for live chat!
В момента не можем да Ви предложим настаняване и актуални цени за този хотел.

Моля огледайте алтернативите му, може да се окаже, че някоя от тях е точно за вас!
N/A Обща оценка коментари:N/A
Хотел Мирена ПловдивХотел Мирена ПловдивХотел Мирена ПловдивХотел Мирена ПловдивХотел Мирена ПловдивХотел Мирена ПловдивХотел Мирена ПловдивХотел Мирена ПловдивХотел Мирена ПловдивХотел Мирена Пловдив
Описание на Хотел Мирена Пловдив

Местоположение на Хотел МиренаХотел Мирена се намира в близост до централната част на град Пловдив. Хотелът е разположен на 1 км от Административния и Търговски център на града, на същото разстояние от Архитектурно – историческия резерват Старинен Пловдив, на 2 км от Пловдивския панаир и на 2,5 км от Автогарите Родопи и Юг и Централна гара.

Настаняване в Хотел МиренаПредлага се настаняване в 1 апартамент и 27 стаи, от които 7 единични, 14 двойни с отделни легла и 6 двойни с легло тип спалня. Всички помещения разполагат с централна климатизация с индивидуално регулиране, LCD телевизор, кабелен интернет, телефон, мини бар, персонален електронен сейф, баня със сешоар и телефон. Хотела предлага специално оборудвана стая с баня пригодена за хора с двигателни увреждания.

Заведения и ресторантиВ ресторанта на хотела се предлага за всеки вкус по нещо, отлично приготвени специалитети от международната кухня и пловдивския край, специално диетично и вегетарианско меню, възможност сами да си комбинирате собствено блюдо.

Хотелски услугиХимическо чистене, гладене, пране, обслужване по стаите, транспортни услуги по заявка, паркинг.

Анулационна ПолитикаАнулации без неустойка се правят до 2 дни преди датата на настаняване. След този срок се дължи неустойка в размер на 1 нощувка на база нощувка на съответната база.

Още хотели в Пловдив

Населено място
Дата на пристигане
Брой нощувки
Дата на тръгване
Име на Хотел
Тип Промоция
Разширено Търсене
© 2009 DRS Travel ltd. - All Rights Reserved