Български click here for live chat!
В момента не можем да Ви предложим настаняване и актуални цени за този хотел.

Моля огледайте алтернативите му, може да се окаже, че някоя от тях е точно за вас!
N/A Обща оценка коментари:N/A
Хотел Норд ПловдивХотел Норд ПловдивХотел Норд ПловдивХотел Норд ПловдивХотел Норд ПловдивХотел Норд Пловдив
Описание на Хотел Норд Пловдив

Местоположение на Хотел НордХотел Норд се намира непосредствено срещу централния вход на Международния пловдивски панаир, близо до стария град и търговския център на град Пловдив. Местоположението му го прави предпочитано място за настаняване за бизнес посетители на града и за гости дошли да го разгледат.

Настаняване в Хотел НордХотелът предлага настаняване в модерно и елегантно обзаведени 23 просторни стаи, от които 1 единична, 20 двойни стаи с легло тип спалня, 2 двойни стаи с отделни легла и две студиа. От някои стаи се открива красив изглед към един от хълмовете на Пловдив и към река Марица.
Всички стаи разполагат с климатик, телефон, телевизор, интернет, мини бар, сешоар. Студиата са просторни и луксозно обзаведени.

Хотелски услугиНа разположение на гостите са 40 местна конферентна зала, лоби бар, обслужване по стаите, факс и копирни услуги, паркинг.

Анулационна ПолитикаАнулации без неустойка се правят до 3 дни преди датата на пристигане. След този срок се дължи неустойка в размер на 1 нощувка на съответната база.

Още хотели в Пловдив

Населено място
Дата на пристигане
Брой нощувки
Дата на тръгване
Име на Хотел
Тип Промоция
Разширено Търсене
© 2009 DRS Travel ltd. - All Rights Reserved